"Sabem que els que sou aquí ens heu donat suport, i quan vam planejar aquest concert ho vam fer pensant en vosaltres, els nostres amics". Així, el cantant de Boogie Dreams, Ignasi Casanovas, expressava l'esperit del concert amb què el grup manresà va presentar divendres el seu últim treball a la Stroika, Teledirigits, davant dels seus amics, unes cent persones.

Emparats en la incansable recerca de noves vies musicals que han dut a terme els músics de Boogie Dreams en la seva llarga trajectòria en l'escena manresana, el disc que van presentar a la Stroika va sonar diferent, sòlid i madur. Sense abandonar la seva passió per l'experimentació, Boogie Dreams ha deixat enrere, a Teledirigits, el garbuix d'estil que havia anat evolucionant cap a la música negra, i ha adoptat un to més senzill que evoca el pop fusionat amb el punk primitiu amanit amb una rica dosi d'electrònica i més importància en la lletra dels temes, per primera vegada en català.

Abans dels Boogie Dreams, Bosni va oferir el seu rock alternatiu jove i fresc, que ha estat premiat recentment en un concurs i podrà sonar a les properes festes de Gràcia. La seva música va anar teixint un concert in crescendo.

Amb la seva nova proposta sortia a l'escenari el quintet manresà Boogie Dreams, amb una indumentària que reflectia la maduresa d'aquesta nova etapa del grup: americana i corbata. Un tema instrumental obria el concert, basat exclusivament en les cançons d'aquest nou disc. El baix de Marc Torregrosa, la bateria d'Ignasi Llovet i la guitarra i la veu d'Ignasi Casanovas van ordir les melodies que a poc a poc van captivar el públic. Els efectes sonors i sintètics proporcionats per dos experts com Marc Gangonells i Oriol Txic Travé van revestir les cançons amb un plus de qualitat musical que conferia identitat pròpia a la proposta dels Boogie Dreams.

Amb la inestimable ajuda de la privilegiada acústica que ofereix la Stroika, els temes del disc es van anar succeint amb ritmes diversos i lletres íntimes i quotidianes. Cançons més reposades, que convidaven a aturar-se uns instants, com Descontrol i Cançó d'hivern, es van entroncar amb temes més enèrgics, com Canvi de plans, Happiness, Judith desfase Sonic the rain, per acabar formant un tot.