Les actuacions dels Amics de les Arts són sinònims d'èxit. A la capital berguedana van tornar a demostrar dissabte a la nit que són una de les bandes de moda omplint el Teatre Municipal amb més de 600 persones. Era la tercera vegada que venien a Berga, però anteriorment havien tocat a La General. "Estem molt contents perquè no és no un teatre petit i l'hem aconseguit gairebé omplir", comentava a Regió7 Dani Alegret, que toca els teclats.

El grup va aterrar a la capital berguedana per presentar el seu darrer treball, Espècies per catalogar. L'entrega del públic berguedà va evidenciar que són una de les bandes més exitoses del moment tot corejant les cançons més conegudes, però també les que no sonen tant a les ràdios. Les ovacions van arribar amb les arxiconegudes melodies de Jean-Luc i L'home que treballa fent de gos. Un dels temes principals del darrer treball, Monsier Cousteau, va posar punt i final a gairebé dues de música que va satisfer el públic. Els comentaris posteriors coincidien a assenyalar que el directe els beneficia.

Els membres dels Amics de les Arts van fer gala també a Berga de la complicitat amb els seu fans. Entre cançó i cançó no paraven d'interactuar amb els espectadors. En aquesta diàleg amb el públic no podien faltar bromes sobre com es pronuncia realment Berga i de la berreja de la Patum. "Ens agrada venir a aquí i ens sentim còmodes", afegia Eduard Costa al diari.