A partir del dissabte 5 de maig, Regió7 oferirà a lectors i subs-criptors el DVD de la darrera actuació d'Els Convidats. La banda manresana va plegar després de quinze anys en actiu amb un emotiu concert a la Sala Gran del teatre Kursaal de la capital del Bages que TVM va enregistrar. Va ser el dissabte 15 de gener del 2011. El DVD es podrà trobar als quioscos i adquirir juntament amb el diari pel preu de 5,90 euros.

La banda, formada per Àfrica Pérez (veu), Jordi Ribot (veu i guitarra), Fèlix Serra (baix), Xavier Serrano (veu i teclats) i Santi Carcasona (bateria), va repassar les millors cançons del seu repertori en un concert que, alhora, va ser un agraïment al públic que els havia acompanyat al llarg dels anys.

Toni Clapés, un fan declarat del grup, va presentar una intensa vetllada, que va tenir les col·laboracions musicals d'amics de la banda manresana com Manel Camp (amb qui van interpretar T'he tornat a veure), Pep Poblet, Oriol Farré, Luis Robisco i Toni Pagès. Una nit de repertori generós i ovacions per a una cita musical reforçada per a l'ocasió amb el guitarrista Albert Faz i el percussionista Josep Andreu Macau, que ja havien acompanyat Els Convidats en altres ocasions. El concert, de dues hores i mitja de durada, es va enregistrar amb tres càmeres (Jordi Torras, Maria Garcia i Marta Ripollès).