La jove cantant de flamenc Índia Martínez que s´ha popularitzat per fusionar diferents pals d´una mateixa corrent: la copla, la rumba, la guajira o el romance, es podrà escoltar a la sala gran del Kursaal el dissabte 15 de setembre. Serà el primer concert del Toc de Música de la temporada de tardor.

Nascuda a Còrdova, Índia Martínez, és una cantant de flamenc que s´ha convertit en el nou fenomen musical del panorama espanyol.

Va començar als 11 anys participant en programes de joves talents a diferents canals de televisió. Després de guanyar diferents premis i de formar-se com a artista, va començar a escriure temes per altres figures del flamenc. Però va ser a partir del 2011, amb la publicació per internet de ´Vencer al amor´ que es va convertir en un fenomen musical.

Índia Martínez és una artista d´encant especial, la seva manera d´interpretar i cantar sorprèn a tothom. La seva música i veu, en el nou treball, fusiona una mescla de cultures, tal i com diu ella: "músiques del món, la indú, l´àrab, el flamenc,... no vull que tinguin fronteres".

Les entrades per a l'espectacle es posaran a la venda el divendres, 15 de setembre a partir de les 6 de la tarda a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les localitats serà de 25€, i de 20€ per als majors de 65 anys, menors de 25 i les persones que disposin del Carnet Galliner.