Dijous el públic va pujar a l'escenari de la Sala Gran del Kursaal per escoltar The Hanfris Quartet. Els oients es van situar a les grades instal·lades a la caixa escènica, en un format inèdit. A la Sala Petita se celebrava l'Svip Manresa, una mostra de comerç exclusiu.

The Hanfris Quartet ja havia passat per Manresa a la darrera edició de la Fira Mediterrània, deixant bones crítiques al seu pas. Els quatre membres de formació mataroninavan sortir a l'escenari ben vestits, elegants, i van començar a cantar a quatre veus un tema de Frank Sinatra, Come fly with me. Únicament amb les seves quatre veus, des del primer moment van fer volar el públic amb una afinació perfecta i un concert divertit, en què van repassar un repertori de clàssics de musicals, alguns estàndards de jazz i temes de grups emblemàtics com Queen i The Beach Boys. Amb només les seves veus, els cantants van adaptar les cançons ja fos jugant amb les harmonies o bé repartint-se acompanyaments i melodies.

La formació s'inspira en els quartets barbershop, que van aparèixer als Estats Units a mitjan segle XIX per distreure els clients de les barberies. Els de Mataró van ser guanyadors d'un concurs de quartets barbershop de tot Espanya el 2011, i constitueixen una de les poques formacions barbershop del territori català.

El quartet va estar impecable en totes i cadascuna de les peces, amb cada membre fent el seu paper: des dels aguts del tenor Jordi Forcadell fins als baixos, fonament de l'harmonia, d'Adrià Sivilla; i amb les veus intermèdies del baríton Juan Bertrand i el lead Gener Salicrú. Aquest últim firmava l'arranjament de Somewhere, un tema de West Side Story. El grupva oferir un espectacle senzill i auster amb una posada en escena sòbria, i en alguns moments el grup va insinuar una potencial vis còmica que podrien treballar de cara a futures posades en escena.