Si t'agrada escriure, els diaris Diari de Girona i Regió7 i el setmanari Empordà, et proposen participar al concurs de relats de Sant Jordi, que aquest 2013 gira entorn de l'amor i que reserva per al guanyador un lector de llibres electrònics, gentilesa de Liberdrac. També hi haurà un segon i un tercer guardó, premiats amb un lot de llibres d'Angle Editorial i dos llibres digitals, respectivament.

Un petó, element imprecindible

Per participar tens temps fins el 26 de maig, inclòs. El relats hauran de tenir un mínim de 2.000 caràcters i no podran excedir els 10.000. La temàtica és lliure, però dins del text s'haurà de fer referència a almenys un petó. Els interessats a prendre part al certamen ens hauran de remetre el seu relat utilitzant els correus electrònics web@regio7.cat o info@ddgmedia.cat. Acompanyant el text s'haurà d'especificar el nom i cognoms de l'autor del relat, el domicili, la localitat, el NIF, el telèfon, l'adreça de correu electrònic, el títol de l'obra i un pseudònim.

Els relats s'aniran publicant a Regió7.cat, DiarideGirona.cat i Empordà.info a mesura que es rebin i revisats per Intercomarcals Media. Es podrà enviar un màxim de dos relats per autor.

Consulta les bases del concurs