Guanya un lector de llibres digitals amb el concurs de relats

Coincidint amb Sant Jordi, posem en marxa una nova edició del concurs de relats, que aquest any gira entorn de l'amor i els petons

19.04.2013 | 17:51
Hi ha temps per presentar les obres fins el 26 de maig
Hi ha temps per presentar les obres fins el 26 de maig

Si t'agrada escriure, els diaris Diari de Girona i Regió7 i el setmanari Empordà, et proposen participar al concurs de relats de Sant Jordi, que aquest 2013 gira entorn de l'amor i que reserva per al guanyador un lector de llibres electrònics, gentilesa de Liberdrac. També hi haurà un segon i un tercer guardó, premiats amb un lot de llibres d'Angle Editorial i dos llibres digitals, respectivament.

Un petó, element imprecindible

Per participar tens temps fins el 26 de maig, inclòs. El relats hauran de tenir un mínim de 2.000 caràcters i no podran excedir els 10.000. La temàtica és lliure, però dins del text s'haurà de fer referència a almenys un petó. Els interessats a prendre part al certamen ens hauran de remetre el seu relat utilitzant els correus electrònics web@regio7.cat o info@ddgmedia.cat. Acompanyant el text s'haurà d'especificar el nom i cognoms de l'autor del relat, el domicili, la localitat, el NIF, el telèfon, l'adreça de correu electrònic, el títol de l'obra i un pseudònim.

Els relats s'aniran publicant a Regió7.cat, DiarideGirona.cat i Empordà.info a mesura que es rebin i revisats per Intercomarcals Media. Es podrà enviar un màxim de dos relats per autor.

Consulta les bases del concurs

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema