Una cinquantena d'infants i una de les millors veus del país compartint escenari per una causa benèfica. El president de la Fundació Ampans, Domènec Casasayas, i el director del Cor Vivaldi, Òscar Boada, van presentar, ahir al migdia, el concert que el dia 21 de desembre unirà, al teatre Kursaal, els Petits Cantors de Catalunya amb la mezzo bagenca Mireia Pintó, artífex de l'experiment.

L'actuació de Pintó i el Cor Vivaldi s'inclou dins la quarta edició del Concert de Nadal Amics d'Ampans, que l'entitat organitza anualment per ajudar a recaptar fons per als programes d'inserció per a persones amb discapacitats intel·lectuals. Les entrades, que ja es poden adquirir tant a les taquilles del Kursaal com en els altres canals habituals del teatre (www.kursaal.cat i 93 872 36 36) costaran 14 euros i els beneficis es destinaran a beques per a famílies amb fills afectats per aquest tipus de problemes que concedeix l'entitat.

La vetllada constarà de la interpretació de la cantata Els Pastorets, del músic Albert Guinovart i amb lletra del dramaturg Jordi Galceran, autor d'èxits com El mètode Grönholm. Al llarg de la nit, a més, també es farà la presentació del reportatge Mares, que recull les experiències d'alguns membres de la fundació.