L'actor manresà Pep Garcia-Pascual portarà del 24 d'abril a l'11 de maig a La Seca de Barcelona (c/ dels Flassaders, 40) les dissertacions de Pep Guardiola a Pep Talk, un monòleg de ficció en clau d'humor que, després de representar-se en anglès a Dublín i a Nova York, i d'estrenar-se en català al Kursaal de Manresa, aterra a la cartellera barcelonina. Abans de l'estrena a Barcelona (per al dia 24 les entrades ja estan exhaurides), aquest cap de setmana (demà i dissabte) es podrà veure a Sala Trono de Tarragona.

El muntatge, escrit per Alberto Ramon, el dirigeix Iban Beltran. La manresana Sílvia Sanfeliu, que va ser l'encarregada de traduir el text a l'anglès, exerceix d'ajudant de direcció i la nòmina de manresans implicats en el projecte la completen la dissenyadora Míriam Ponsa, responsable del vestuari, i Marc Vilaplana, disseny gràfic.

Pep Talk és una conferència ficcionada del tècnic santpedorenc que exposa "com som els catalans", i que s'ha anat adaptant al periple vital i professional de l'actual tècnic del Bayern de Munic.