La banda de música indie Los Planetas celebra el vintè aniversari del seu històric àlbum Super 8 amb una reedició d'aquest treball: amb un CD que inclou l'EP Nuevas Sensaciones i, també, amb una tirada limitada i numerada de 1.500 vinils per a col·leccionistes. El segell discogràfic Octubre, encarregat de la reedició, va informar que l'àlbum publicat el 13 de juny de 1994 i que feia temps que estava descatalogat està disponible des de dimarts i inclou «una reproducció» de les lletres escrites a mà per Jota, el líder del grup.

El disseny de la portada és l'original de Javier Aramburu, «que s'ha convertit en una icona de la música espanyola dels anys noranta», segons assegurava la discogàfica. La reedició de Super 8 inclou Rey Sombra, Desorden, Qué puedo hacer, Brigitte, Si está bien, entre altres temes interpretats per la banda granadina que llavors estava formada per Juan Rodríguez J (guitarra i veus), Florent Muñoz (guitarra), May Oliver (baix) i Paco Rodríguez (bateria).

«Des de De viaje fins a La caja del diablo, aquelles cançons embolcallades per l'inconfusible disseny artístic de Javier Aramburu van impactar amb força en el pop i el rock del moment», segons indica la productora. A més, es recorda la importància d'aquest àlbum en la història de la música espanyola, destacant el fet que Los Planetas van ser els primers a «abanderar la música idependent des d'una

multinacional o cantar en castellà, quan la norma era fer-ho en anglès».