Pitbull, Shakira, Jennifer López i Enrique Iglesias són alguns dels artistes que aquest estiu es barallen per ser coronats com els reis de les pistes de ball. Noms consagrats de la música llatina, que s'enfronten amb l'electrònica del productor escocès Calvin Harris, el soul de John Legend i el rock indie dels The Vaccines.

Summer - Calvin Harris

'Summer' està interpretada pel DJ escocès Calvin Harris. Va sortir a la llum al març del 2014 i des d'aleshores ha estat als primes llocs de la llista d'èxits de molts països. Altres èxits de Harris són 'Feel so close' o 'We Found Love' interpretada amb la famosa cantant Rihanna.

Bailando - Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno i Gente de zona

'Bailando és una cançó escrita pel cantautor cubà Descemer Bueno i interpretada a duet pel grup cubà Gente de Zona. Posteriorment, la cançó va ser publicada amb el segell discogràfic d'Universal Republic i interpretada per Enrique Iglesias, Descemer Bueno i Gente de Zona. Enrique Iglesias segueix triomfant internacionalment com ja ha fet amb 'I like how it feels' i 'I like it', realitzades amb el raper Pitbull

We are one (ole ola) - Pitbull feat. J.Lo & Claudia Leitte

És la cançó oficial de la Copa del Món de Futbol 2014. 'We are one (ole ola)' està dins de l'àlbum 'One Love, One rhythm', editat pel Mundial de Brasil i compta amb la interpretació de Pitbull i la col·laboració de Jennifer Lopez i Claudia Leitte. El cubà és conegut mundialment per col·laborar amb exitosos cantants com Shakira a 'Rabiosa', amb Jennifer Lopez a 'On the floor' o últimament amb Kesha al senzill 'TImber'. Pitbull utilitza tant el castellà com l'anglès a les seves cançons.

All of me - John Legend

'All of me' forma part del quart àlbum de l'artista nord americà John Legend, 'Love in the future'. El tema està dedicat a la seva esposa, la model Chrissy Teigen. Legend també ha fet d'actor: l'any 2008 va apareixer a la pel·lícula 'Soul Men'.

Dare (la la la) - Shakira feat.Carlinhos Brown

Cantada per Shakira amb Carlinhos Brown, aquesta peça està dins l'àlbum oficial de la Copa del Món de la FIFA 2014 'One Love, One rhythm'. Shakira és coneguda arreu, i va interpretar la cançó 'Waka Waka' del passat mundial a Sudàfrica l'any 2010. Aquest any 2014 ha tret el seu últim àlbum 'Shakira'.

If you wanna - The Vaccines

'If you wanna' és el tercer senzill de l'album 'What did you expect from The Vaccines?' de la banda britànica d'indie rock 'The Vaccines'. Tot i ser de 2011, la cançó sona amb força aquest estiu del 2014 gràcies a que ha estat l'escollida per acompanyar l'anunci de cervesa Estrella Damm. El grup va ser format a Londres el 2010. El seu senzill 'Wreckin' Bar (Ra Ra Ra)' ha sonat en diverses sèries de televisió com 'Skins' i també en videojocs.