El claustre del convent de Sant Agustí acull dijous i divendres dues funcions de la nova producció de Zitzània Teatre, Onze. Nou. Catorze (1714), de Víctor Alexandre, Roger Cònsul i Pere Planella, un viatge enrere en el temps fins aa l'onze de setembre de l'any 1714. L'espectacle posa més de quaranta persones sobre escena amb la intenció de "promoure d'una forma lúdica la divulgació de la història de Catalunya".

Inclòs en la programació el Grec, l'espectacle musical, amb set actors professionals, és una producció de Zitzània Teatre amb Feliu Formosa i Marc Balaguer al capdavant del repartiment. L'equip artístic és el mateix que el de l'aplaudida Trifulkes de la KatalanaTribu, que es va poder veure al TNC el febrer i el març del 2012, amb el segell manresà de Toni Xuclà i Joan Vilamala, autors de les cançons originals. La direcció és de Cònsul i de Planella.

El 2080, Otger, un home de 80 anys (que encarna Feliu Formosa) narra el viatge en el temps que va fer quan era adolescent i que a l'edat de 14 anys el va traslladar a la Barcelona assetjada del 1714, paper que és interpretat per Marc Balaguer (Polseres Vermelles).L'espectacle es presenta com un projecte de participació ciutadana, segons Balaguer, ja que té la participació de companyies no professionals en cada lloc on puja a l'escena. El musical arriba al Grec després d'haver-se representat al barceloní Born, a Torrelles de Llobregat i Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), Olot (Garrotxa) i Cervera (Segarra).