Una nova edició de l'Anoia Folk va aplegar al voltant de 400 persones, entre grans i petits, al castell de la Pobla de Claramunt, que, fins a la posta de sol, van passar una bona estona amb les cançons i danses de l'animador Oriol Canals, que va voler retre el seu particular homenatge al cantant i animador Xesco Boix, mort ara fa trenta anys.

Entrada la nit va ser el torn dels concerts. Va iniciar la vetllada la vigatana Joana Serrat, que va cantar els temes del seu darrer disc, Dear Great Canyon, a més de regalar un tema d'"estrena mundial", segons va comentar. Va acabar amb la cançó Princesa de colors, que va interpretar a petició del públic.

Després del concert intimista de Joana Serrat, van pujar a l'escenari els energètics Stompers, d'origen irlandès i establerts a Barcelona. Van imposar el seu ritme frenètic de reminiscències celtes, reinterpretades, sense faltar als seus orígens de la música de pub. Aquesta edició deixa bon regust de boca als organitzadors de cara a preparar la 20a edició, d'aquí un any.