El cantant Peret ha anunciat aquest dimecres que pateix un càncer i que es retira provisionalment dels escenaris. En un comunicat, l'artista ha explicat que els metges li van detectar la malaltia fa uns dies i que ja es troba seguint el tractament corresponent. Peret també ha dit que els facultatius li han assegurat que no trigarà en poder tornar a oferir concerts, "que és el que més m'agrada en el món", ha indicat.

Actualment, el cantant es trobava enllestint el seu primer disc íntegrament cantat en català i acabava de "donar forma" a l'enregistrament d'un nou treball en castellà. "Així que tot i que per ara no em veureu als escenaris, en breu hi haurà cançons noves", ha assenyalat en el comunicat.

L'artista ha assegurat que "per experiència" sap que ha d'afrontar la malaltia "amb enteresa i optimisme". "¿No era pas jo qui cantava que "es preferible reír que llorar y que así la vida se debe tomar"? Doncs en això estic", ha afegit.

D'altra banda, Peret també ha volgut enviar "una forta abraçada" que actualment es troben una situació similar. "Amb la nostra confiança, sortirem endavant", ha afirmat l'artista, que ha agraït el "respecte" i "l'estima" que li han demostrat els seus seguidors.

Artista convidat a la 17a Fira Mediterrània

Peret és l'artista convidat a la propera Fira Mediterrània, que se celebrarà del 9 al 12 d'octubre. Atesa la notícia sobre el seu estat de salut, els organitzadors han emès un breu comunicat per enviar ànims al cantant i mostrar la seva «solidaritat» i «complicitat».

«La Fira Mediterrània queda a l´espera de saber quina és l´evolució de Peret i durant les properes setmanes informarà si d´aquesta nova situació se´n deriven modificacions en el programa previst», apunta el comunicat.