El Gran Teatre de Liceu acollirà la segona edició de la gala solidària 100.000 àpats per als nostres nens el 24 de setembre (20.30 h), en el marc dels actes de les festes de la Mercè de Barcelona. L'acte pretén recaptar fons per al programa Alimentació infantil que promou la Creu Roja de Catalunya per a les famílies que viuen per sota els llindars de la pobresa.

La gala s'inaugurarà amb la col·laboració musical de Maria del Mar Bonet i el cantant de boleros Ramon Calabuch Batista, conegut artísticament com Mon-cho. El grup català Blaumut i The Gospel Viu Choir seran els encarregats de posar el toc musical a la resta de la nit. Durant la vetllada, l'organització explicarà els propòsits de la campanya d'aliments.

Per segon any consecutiu, Club Rotary Caldes de Montbui-Cingles de Bertí és l'encarregat d'organitzar la campanya 100.000 àpats per als nostres nens al Liceu amb l'objectiu de garantir que els infants tinguin les necessitats bàsiques cobertes. El club forma part de Rotary Internacional, la primera organització de servei voluntari del món, amb més de 1,2 milions de socis. Les entrades oscil·len entre 14 i 88 euros i ja es poden comprar a ticketmaster, entrades.elperiodico.cat i el web del Liceu.