"Acabo de recollir un premi en el teu nom". Així es va assabentar la manresana Sandra Victori (1977) -germana del cineasta David Victori- que la seva feina com a directora d'art d'un anunci rodat a Los Angeles per a una marca de roba italiana i protagonitzat pel top model Andrés Velencoso havia estat premiada amb el bronze al millor disseny de producció al Fashion Film Festival de Berlin. Qui va recollir el premi era la productora, Hunter & Gatti. I aquest era el seu primer treball amb ells.

Sandra Victori, aquests dies de vacances amb la família, comparteix des de fa dos anys la ciutat que acull Hollywood amb el seu germà. Ella és interiorista i la seva experiència l'ha traslladat al món del cinema i de la publicitat. Gairebé de casualitat. Però des de fa dos anys es dedica completament a la direcció d'art i/o set decorator (ambientació). I és que Los Angeles viu d'aquesta indústria "competitiva" on tothom es pot fer un forat "si té talent". Difícil?. "Molt".

La manresana acaba de participar precisament com a set decorator en el seu primer llargmetratge. Una producció nord-americana titulada Tooken, dirigida per John Asher, que parodia les venjances de Liam Neeson, i que és previst que s'estreni l'any que ve. Van ser vint dies de jornades maratonianes de "16 i 17 hores". Físicament esgotador, diu, però "compensa molt, sobretot quan hi ha un equip que va al mateix ritme. Val la pena".