El Festival de Música Antiga dels Pirineus (Femap) ha tancat la seva quarta edició amb un increment de públic del 12% respecte a l'any anterior. Enguany, 4.500 persones han pogut gaudir del 34 concerts que s'han fet en un total de 22 municipis del Pirineu català i el Principat d'Andorra entre el 19 de juny i el 20 d'agost. L'increment de públic s'ha produït malgrat la reducció en el nombre de concerts, que ha passat de 40 a 34.

Durant aquesta edició s'han exhaurit entrades de deu concerts, incloent les tres actuacions de l'Escolania de Montserrat (a la Seu d'Urgell, Esterri d'Àneu i la Pobla de Segur), que van obrir el certamen; i les tres del violagambista igualadí Jordi Savall (a Puigcerdà, la Seu d'Urgell i Sort), que l'han tancat. També han exhaurit entrades els concerts de Marta Infante i Manuel Vilas a Bossòst, de la ONCA i el Cor de Cambra de Lleida a Guardiola de Berguedà, de l'Acadèmia de Música Medieval del Femap a Astell (la Torre de Capdella) i de l'Ensemble Fortuna d'un gran tempo a la Casa Museu d'Areny-Plandolit d'Ordino.

El Curs de Música Antiga del festival, enguany dedicat a la música medieval i dirigit per Mauricio Molina, ha mantingut la demanda de l'edició anterior i s'ha seguit internacionalitzant. Per al curs, que es realitza a l'Escola de Música de Berga, s'han rebut sol·licituds d'Itàlia, Suïssa, Alemanya, Turquia, Anglaterra i el Japó.