Les taquilles del Kursaal i el web del teatre posaran a la venda aquest dimecres, a partir de les 18 h, les entrades de la majoria dels espectacles que es podran veure durant la propera temporada a la sala gran.

Dins de la programació musical, es posaran a la venda 21 concerts, entre els quals el de Chenoa, Mishima, Sílvia Pérez Cruz i Raúl Fernandez Miró, Carlos Núñez i l´estrena de ´Suite Araguaia´ de Carles Cases.

Al mateix temps també es posaran a disposició del públic les localitats dels cicles Platea Jove, Petit Kursaal i Imagina't; els abonaments del nou Toc de Prop; i les entrades per l´espectacle ´Aeternum´ de Los Vivancos.

Els espectacles ´La gran ilusión´ del Mago Pop, A+A d´Ara Malikian i Ángel Corella i els concerts de Rosario i Love of Lesbian ja són a la venda.

El dissabte, 6 de setembre a partir de les 10 del matí es posaran a la venda els abonaments del Toc de Teatre, mentre que els del Toc d'Òpera es podran adquirir a partir del dissabte, 4 d'octubre a les 11 h. El dimarts 9 de setembre a partir de les 18 h es posaran a la venda les entrades dels espectacles per a majors de 65 anys.