La venda d'entrades per als espectacles que oferirà el teatre Kur-saal de Manresa el darrer trimestre de l'any viu avui un dels seus punts àlgids. A les 6 de la tarda es començaran a dispensar tiquets per a més de mig centenar de propostes, entre les quals les obres de teatre que formen part del nou Toc de Prop (Al galop, Dies feliços i Per un sí o per un no) i vint-i-un concerts musicals amb protagonistes com Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, Mishima, Maria del Mar Bonet, Joan Isaac, Carlos Núñez i Chenoa. Tot aquest volum de localitats també es podran adquirir a partir de la mateixa hora a través de la web www.kursaal.cat.

Altres muntatges destacats de la programació és la Suite Araguaia de Carles Cases i l'espectacle Aeternum de Los Vivancos, els monò-legs i xous humorístics de Peyu, Leo Harlem, Marcel Tomàs i Faemino y Cansado i els diferents espectacles del Petit Kursaal, Platea Jove i Imagina't.

D'altra banda, els abonaments per al Toc de Teatre es començaran a vendre el dissabte 6 de setembre a les 10 h, i els del Toc d'Òpera es posaran a disposició del públic el dissabte 4 d'octubre a les 11 h. El dimarts 9 de setembre (18 h) es dispensaran les entrades de les propostes adreçades als majors de 65 anys. Els muntatges La gran ilusión, del Mago Pop, A+A, d'Ara Malikian i Ángel Corella, i els concerts de Rosario i Love of Lesbian ja són a la venda.