El concert Catalunya Europa 1714 inaugurarà el 10 de setembre la temporada del Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, que depararà setze propostes musicals i escèniques fins a final d'any. El recital, dirigit per l'igualadí Daniel Mestre amb la participació de la Coral Càrmina i l'Orquestra Barroca Catalana, oferirà un recorregut sonor per les músiques que s'escoltaven ara fa tres-cents anys.

Durant el setembre, la nova companyia anoienca de dansa El Ballet Imperial de la Reina Rosamunda presentarà Escenes d'infants (dia 14) de Frederic Mompou. La comèdia Dones com jo (dia 20), amb direcció de Pau Miró i interpretació de les T de Teatre, posarà sobre l'escenari la crisi de quatre dones que voregen la cinquantena. El muntatge poètic i musical U, set, u, quatre, Segar i Batre, tindrà lloc l'1 de novembre amb Joan Massotkleiner, Gemma Humet i Toti Soler. El 13 de desembre serà el torn d'Andrea Motis i la Sant Andreu Jazz Band.

Dins del programa estatal Platea, es podran veure a Igualada espectacles premiats a Espanya: De paso (4 d'octubre), de la companyia de circ La Industrial Teatrera amb direcció del manresà Jordi Purtí; La venganza de don Mendo en versió titelles (18 d'octubre) amb el grup El Espejo Negro; Dragoncio (26 d'octubre), de Los Titiriteros de Binéfar; Madre coraje (8 de novembre), amb Atalaya; i Odeim (15 de novembre), de Cienfuegos Danza.

La Xarxa portarà El conte de la lletera (28 de setembre), de Xip Xap; Cabaret Elegance (12 d'octubre), de la Cia. Elegants de circ; La màgia del Mag Lari (9 de novembre); Musiquetes de paper (23 de novembre), i La Granja (7 de desembre), amb L'Estaquirot. L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran comptarà amb Borja González i l'espectacle Somnis de sorra el 24 de novembre.

La venda d'abonaments s'iniciarà el 3 de setembre. Les entrades es dispensaran des del 7 de setembre. Informació al 93 801 91 16.