Després del gran èxit dels seus primers dos concerts al Kursaal, Sergio Dalma tornarà el divendres, 16 de gener, a les 21h a Manresa per presentar el seu darrer treball: ´Cadore 33´, una selecció dels temes que l´han convertit en un dels artistes més estimats pel públic, en els seus 25 anys de carrera. Al concert del Kursaal es podran escoltar des dels temes dels anys 90, (Esa chica es mía, Bailar pegados...) fins als èxits més multitudinaris dels dos volums ´Vía Dalma´.

Amb el precendent de dos concerts amb les entrades exhaurides, Sergio Dalma repeteix al Kursaal per tornar a mostrar la seva capacitat de seducció dalt de l´escenari. L´última vegada que Sergio Dalma va actuar al Kursaal va exhaurir les entrades només dues hores després de posar-les a la venda.

Les entrades per aquest tercer concert del cantant de Terrassa al Kursaal, es posaran a la venda el dimarts, 16 de desembre, a les 18:00h a taquilles i per internet. El preu de les entrades serà de 39€ (37€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25).