Del 31 de març al 21 d'abril la Biblioteca municipal Marc de Cardona acollirà l'exposició de fotografies "Retrats de la paraula" del fotògraf Carles Rodríguez Marín.

L'exposició consisteix en una sèrie de retrats en blanc i negre de personatges destacats del món de al cultura amb el denominador comú del llibre com a mitjà d'expressió en algun moment de la seva vida. Les fotografies van acompanyades d´un extracte d´un fragment d´una obra de cada persona retratada i en la mostra hi apareixen personatges com Arcadi Oliveres, Emili Teixidor, Enric Casasses, Ferran Adrià, Ferran Torrent, Isabel-Clara Simó, Llucia Ramis, Màrius Serra, Martí Gironell, Najat El Hachmi o Quim Monzó.

L´autor de l´exposició fa més de vint anys que es dedica professionalment a la fotografia i està especialitzat en reportatges i retrats en els quals pretén plasmar un sol moment del pensament de cada personatge fotografiat. "Retrats de la paraula" és una exposició itinerant de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.