Aquest dissabte es posen a la venda les entrades per veure la versió musical d’El Petit Príncep’ de Saint-Exupéry, presentat per La Perla 29, Àngel Llàcer i Manu Guix, que aterrarà a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa els dies 3 i 4 d’octubre en 3 funcions (dues dissabte, a les 18h i a les 21h; i una diumenge, a les 18h). Les localitats es podran aconseguir a les taquilles del teatre i per internet a www.kursaal.cat.

Estrenat a la sala Barts de Barcelona el desembre passat, ‘El Petit Príncep’ amb un gran èxit, el musical '’El Petit Príncep’ és un espectacle pensat per a totes les edats, que ens apropa d'una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

El muntatge, amb direcció d’Àngel Llàcer i música de Manu Guix, combina música, cançons d'estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions...) creada amb tots els detalls que transporta l'espectador des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.