Els més petits de casa s'ho van passar d'allò més bé ahir al migdia a la plaça Sant Domènec de Manresa en la jornada de Circ en Famí-lia que va organitzar l'Associació La Crica, entitat que aquest curs imparteix classes a 242 alumnes d'entre 3 i 43 anys. Set monitors van apropar els nens i les nenes a diverses especialitats circenses en una experiència que se celebra un cop cada mes a la sala Sant Domènec, al teatre Conservatori.

Rat Serra, Cira Bover, Rut Trias i Javi Soler, acompanyats dels aprenents Marc Ene, Lluc Baldesano i Núria Castañer, van afrontar la responsabilitat de compartir dues hores de circ amb els nombrosos infants que van passar per Sant Domènec. Cadascun d'ells podia gaudir de vuit atraccions: trapezi, cable d'equilibris, equilibris acrobàtics amb persones, bola d'equilibris i els malabars amb pals de diable, anelles i plats xinesos.

"Dissabte vinent és el Dia Mundial del Circ, i ens trobarem tots al parc de la Ciutadella de Barcelona, però el cap de setmana anterior, els centres de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya muntem la jornada cadascú a la nostra ciutat", va explicar Rat Serra comentant una iniciativa que ahir va tenir lloc també en poblacions com Terrassa, Sabadell, Mataró, Barcelona i Valls.