La biografia vital i artística de Josep Vila Closes és el títol més destacat del catàleg del segell manresà Zenobita per a la cita de Sant Jordi, que d'aquí a nou dies omplirà els carrers de Catalunya amb incomptables parades de venda de llibres i roses i nombroses activitats socials i culturals. La resta de propostes confirmen el tarannà generalista de l'editorial, amb propostes de tot tipus que conformen un repertori eclèctic.

Vila Closes. Un home i un artista lliure és un treball a quatre mans que signen els historiadors Francesc Comas i Pere Sobrerroca en què el primer se centra en la dimensió social i cívica del pintor i el segon, en l'artística. El llibre inclou una part inicial en què es fa un recorregut biogràfic de l'artista manresà, amb un destacat corpus gràfic i documental. La segona meitat del volum és formada per un recull extens de la seva obra pictòrica, que dóna testimoni tant de la categoria creativa de Vila Closes, que va morir fa deu anys, com de la seva capacitat prolífica.

Sempre atenta a la realitat manresana en les seves més diverses facetes, l'editorial manresana Zenobita publica La Creu de la Culla, del polifacètic Joan Vilamala. El llibre aplega diversos escrits d'un dels llocs ignasians de la capital bagenca, un glossari en què figuren des del poema de Jacint Verda-guer fins a la poesia de Marian Vallès i la narrativa d'autors com Joaquim Sarret i Arbós, Norbert Font, Jaume Maspons, Ignasi Ribera i Enric Casassas. Així mateix, també apareix un vers i una prosa de Vilamala i una auca del mateix autor dibuixada pel reconegut il·lustrador navassenc Jaume Gubianas.