L´espectacle musical ´El Petit Príncep´ amplia funcions. Des de dissabte, el ritme de venda de les entrades -més de 500 a cadascuna de les tres sessions- ha estat molt bo i per això el Galliner ha programat una quarta funció de l´espectacle. Serà el diumenge, 4 d´octubre a les 12:00h; i la sessió es posarà a la venda aquesta tarda a partir de les 18h a taquilles i per Internet.

Estrenat a la sala Barts de Barcelona el desembre passat, ´El Petit Príncep´ amb un gran èxit, el musical '´El Petit Príncep´ és un espectacle pensat per a totes les edats, que apropa el públic d'una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

El muntatge, amb direcció d´Àngel Llàcer i música de Manu Guix, combina música, cançons d'estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions...) creada amb tots els detalls que transporta l'espectador des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

Les entrades per veure ´El Petit Príncep´ a la sala gran del Kursaal ja són a la venda i tenen un preu de 22€ (20€ amb carnet Galliner i joves fins a 25 anys) i 15€ per als menors de 12 anys). Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per Internet (www.kursaal.cat).