El Berguedà i l'Anoia, dues comarques que s'havien quedat sense cinema pel tancament del Catlunya de Berga i el Kursal d'Igualada, respectivament, coincideixen en recuperar les projeccions en gran pantalla aquest cap de setmana.

La inauguració de les projeccions de cinema al Teatre Patronat de Berga serà demà, a les 6 de la tarda, amb la participació del productor Edmon Roch, que presentarà El niño, pel·lícula d'acció guanyadora de 7 Gaudí i 4 Goya. Roch explicarà com es van rodar les escenes d'acció, així com anècdotes del rodatge i altres detalls de la seva trajectòria en films com Bruc o Biutiful. La pel·lícula dirigida per Daniel Monzón es podrà veure a la tarda i també en una segons sessió a les 10 del vespre.

Per la seva banda, l'Anoia recupera el cinema a l'espai Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. A partir de demà i durant un mes s'habilitarà la sala petita, amb capacitat per a 110 persones, per valorar quina és la demanda del públic. En aquest període de proves es projectaran pel·lícules com La isla mínimaKingsman.