El cantautor Joan Manuel Serrat actuarà a la Sala Gran del Kursaal de Manresa el diumenge 13 de setembre (18 h). El concert de Serrat, que presentarà Antología desordenada, el disc amb el qual celebra 50 anys de la seva primera actuació pública, és considerat un dels plats forts de la propera temporada. Després d'una gira que l'ha portat a presentar aquest disc a Uruguai, Argentina, Paraguai i Xile, aquest juliol el presentarà al Grec. El concert de Manresa serà el darrer de l'estiu a la península, ja que després reprèn la gira cap a centre i Amèrica del Sud.

El noi del Poble Sec celebra l'aniversari amb un disc on reinterpreta cançons que van de Mediterráneo a Barcelona i jo; de Cançó de matinada a un Romance de Curro El Palmo que l'any passat inspirava una obra del Grec; i de Para la libertad a Paraules d'amor.

Les entrades pel concert el Kursaal es posaran a la venda dimecres que ve a les 6 de la tarda. El preu oscil·larà entre els 68 i els 48 euros. Serrat va actuar per darrer cop al teatre manresà el 28 de maig del 2010, per presentar -amb les entrades exhaurides- el treball Hijo de la luz y de la sombra, dedicat al poeta Miguel Hernández.