El Saló de Viatges i Creuers arribarà aquest dissabte a la seva vuitena edició amb la participació de 17 importants operadors turístics. Aquesta activitat se celebra a cavall del patí del Teatre Kursaal on hi haurà els espais expositius i la sala petita on s´han previst les presentacions per part de les diferents companyies. Entre les novetats d´enguany, la de Singapore Airlines, una companyia que fa una aposta important per l´aeroport de Barcelona amb destinacions a diferents països d´Àsia i també d´Amèrica Llatina. També Destino Asia i altres tour operadors han definit noves rutes per aquest continent encara molt desconegut. Com en les set edicions anteriors, l´organització de la fira va a càrrec de Viatges Masanés.

Les principals companyies de creuers han confirmat que seran al Kursaal amb una oferta important de viatges arreu del món, des de la Mediterrània al Carib. Aquestes empreses incorporen nous vaixell de grans prestacions, tant pel que a comoditat com de tecnologia. El destí emergent que s´ha seleccionat i potenciat és el de Sri Lanka, l´antiga Ceilan, que ofereix moltes possibilitats i combinacions amb preus base que no arriben als 2.000 euros.

La relació d´operadors turístics participants la formen: Singapore Airlines, Destino Asia, MG Tours, Silon Aviation, Politours, Trlavelkids, AirEuropa, Costa Cruceros, Royal Caribbean, Transrutas, Catai Tours, Soltour, Travelplan, Celebrity Cruises, Tandem, Vueling i Viatges Masanés.

El Saló estarà obert de les 11 del matí a les 9 del vespre i les presentacions es faran, a la sala petita del teatre, entre les 6 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre. Amb motiu d´aquest certamen l´organització ha establert descompte per a les persones o grups que concertin un viatge.