Arriba l'estiu i, amb ell, el moment de parlar de quina serà la cançó que el marcarà. Hem revisat diferents temes que comencen a sonar a la ràdio, televisió i Internet i n'hem escollit alguns que pensem que poden lluitar per aquest lloc tan preciat. El rànquing inclou estils molt diversos: un grup català festiu com és Els Catarres, dance, reggaeton i, per no saltar-nos la tradició, la canço que acompanya l'anunci d'Estrella. Aquí us deixem amb el nostre Top 10, més un tema extra. Si creus que alguna cançó hauria de sortir-hi, deixa el teu comentari al final de l'article.

1. Major Lazer & DJ Snake - Lean on (feat. MØ):

Aquest tema de la banda estatunidenca i del DJ francès, acompanyats de la cantant danesa MØ, forma part de l'àlbum de Major Lazer Peace Is The Mission i ha entrat amb força a moltes llistes.

2. David Guetta - Hey Mama (feat. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack):

El discjoquei parisenc, juntament amb Nicki Minaj, Bebe Rexha i Afrojack, és l'autor d'aquesta cançó, que ha rebut una bona acceptació de la crítica, que ha elogiat la seva naturalesa discotequera.

3. LunchMoney Lewis - Bills:

És el primer tema d'aquest cantant de hip-hop nascut a Miami. Desde la publicació d'aquesta cançó a YouTube, l'artista no ha parat de guanyar fans, entre ells músics com Liam Payne (One Direction) i grups com OneRepublic.

4. OMI - Cheerleader (Felix Jaehn remix):

L'èxit del remix d'aquesta cançó de l'artista jamaicà, elaborat per l'alemany Felix Jaehn, ha fet que poca gent encara no hagi sentit la trompeta característica d'aquest tema.

5. Years & Years - King:

Una cançó de la formació londinenca formada per Olly Alexander, Mikey Goldsworthy i Emre Turkmen, ha arribat a ser número 1 en vendes al Regne Unit i també ha arrasat a Escòcia. Veurem si la nova sensació britànica acnsegueix el mateix èxit aquí.

6. Maïa Vidal - Our Place:

Cantat per la californiana Maïa Vidal, és el tema del nou anunci d'Estrella Damm. Poc més cal dir després de veure el que ha passat amb les cançons que han aparegut als anuncis de la famosa marca de cervesa.

7. Nicky Jam - El Perdón (feat. Enrique Iglesias):

Aquest tema del cantant de reggaeton de Boston, acompanyat d'Enrique Iglesias, ha entrat amb força a les ràdios del món hispanoparlant, arribant fins al número 1 de la PROMUSICAE.

8. Wiz Khalifa - See you again (feat. Charlie Puth):

Aquest tema, interpretat pel raper Wiz Khalifa i l'estatunidenc Charlie Puth forma part de la banda sonora del film Fast & Furious 7 i, com aquest, ha obtingut un gran èxit.

9. Jason Derulo - Want To Want Me:

Formant part del quart àlbum de l'artista, aquest tema ha arribat al primer lloc en les llistes de diferents llocs del planeta, com en la austríaca Ö3 Autria Top 40, la Euro Digital Songs i la sud-africana EMA.

10. Els Catarres - En peu de guerra:

El nou single del grup d'Aiguafreda és com l'última respiració abans de donar el primer petó a la persona que un estima, un "instant explosiu congelat en el temps i un moment àlgid de la connexió de l'amor", segons ha definit el grup.

EXTRA. Feder - Goodbye (feat. Lyse):

La cançó del DJ francès, acompanyat de la cantant Lyse, ha arribat a ser número 1 a les llistes SNEP (França), Ultratop 50Wallonia (Bèlgica) i Single Top 40 (Hongria).