Va ser una festa amb una gran connexió amb el públic. Els manresans Esclat Gospel Singers van inaugurar divendres els concerts del Campus Rajadell estrenant l´espectacle Gospel now, que és un tribut al director de cor i compositor Kirk Franklin, màxima figura del gospel contemporani.

El concert, que es va allargar durant gairebé dues hores, va acabar amb tothom dret i cantant. D´entrada, per als organitzadors va ser una «sorpresa» que la plaça estigués tan plena d´espectadors en el concert del divendres, segons va subratllar Ramon Escalé, director dels Esclat.

I, després, que el públic «participés i hi hagués molt bon ambient». El grau màxim es va assolir al final, quan els campusins, com s´anomenen els alumnes dels tallers que es fan durant el cap de setmana, també van pujar per cantar «Oh Lord» des de les cadires del públic a dalt de l´escenari, on es van aplegar més de cent persones. Anteriorment ja hi havien pujat per cantar amb els Esclat els artistes nord-americans Joel Polo Jr i Chantéa Kirkwood, que precisament protagonitzaven ahir el concert que s´estava fent a l´hora de tancar l´edició. La nit l´havien obert els Esclat Gospel Junior.