La Llibreria Papasseit de Manre-sa posa punt final aquest dissabte a la celebració del segon aniver-sari i clou la temporada d'activitats amb la inauguració d'una exposició col·lectiva que aplega els artistes que han passat pel Racó de l'Art. La mostra 2 anys d'art es podrà veure durant l'estiu amb una voluntat dinàmica per establir successius diàlegs entre els creadors que hi prenen part.

Els artistes que participen d'aquesta iniciativa són Llibres Artesans, Susanna Ayala, Marina Berdalet, Patrice Blanquart, Ariadna Borràs, Montse Bugatell, Le.chatnoir, Dko Dkora, Mònica Febrer, Bendita Gloria, Alèxia Lleonart, Xavier Moreno, Jordi Plana Pey, Txema Rico, Oda Sales, Aina Sallés, Oriol Segon, Eva Soto, Carla Soza i Gerard Vilardaga.

En un pas més en la seva integració en l'ecosistema cultural de la ciutat, la Papasseit ha entrat a formar part de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central. Des de la seva obertura, a la plaça Gispert, l'establiment ha transcendit el negoci de la venda de llibres de segona mà per convertir-se en un punt de trobada de diferents disciplines, com la música, el teatre, la poesia i les arts plàstiques.