El departament de Cultura de la Generalitat, a través de l'Arxiu Nacional de Catalunya, iniciarà una campanya per trobar el centenar de propietaris que encara no s'han localitzat dels Papers de Salamanca, requisats durant la Guerra Civil. La setmana que ve es publicarà un comunicat oficial a la premsa escrita amb la llista de persones encara sense conèixer que van ser objecte de confiscacions i de les quals s'ha conservat documentació. Des del gener d'aquest any, el departament de Cultura treballa en la localització i identificació dels descendents dels propietaris dels documents per poder fer efectiva la restitució.

A més del comunicat en els diaris, l'Arxiu Nacional de Catalunya difondrà els noms dels propietaris dels documents en les xarxes socials amb l'etiqueta identificativa #hereuspaperssalamanca. La Generalitat ha explicat que totes les persones que creuen que són hereves legítimes de la documentació o que puguin ajudar a localitzar-les poden posar-se en contacte amb l'Arxiu Nacional de Catalunya a través del telèfon 93 589 77 88 o del correu electrònic anc.cultura@gencat.cat.

El desembre del 2014, el Govern espanyol va lliurar a la Generalitat l'últim grup d'arxius i documents procedents de confiscacions efectuades a particulars i a entitats a Catalunya durant la Guerra Civil i que es trobaven al Centre Documental de la Memòria Històrica de Salamanca.