Tragèdia, aventures i comèdia. Hat trick de gèneres per al nou títol de l'extensa i brillant dramatúrgia de Shakespeare que la companyia teatral catalana que adopta el nom de l'autor representarà, i ja són set estius seguits, al parc de l'Estació del Nord de Barcelona. Una versió d'encara no hora i mitja d'Al vostre gust es podrà veure des de demà, dijous, i fins al 2 d'agost de forma ininterrompuda -amb l'única excepció dels dimecres 22 i 29 de juliol- a l'Espiral dels Til·lers. Un espai que el curs passat va trencar barreres i va congregar en la darrera funció un miler d'espectadors. "Tant de bo la gent també vingui en més nombre a les primeres sessions", va expressar ahir al matí com a desig Pep Garcia-Pascual, director artístic de Parking Shakespeare i un dels tres actors manresans fidels a la convocatòria juntament amb Carles Gilabert i Mireia Cirera.

"Mai he tingut cap interès especial a fer un Shakespeare o a muntar clàssics, però tinc una relació personal amb aquesta obra, que vaig veure per primer cop fa deu anys al Grec dirigida pel Xicu Masó", va explicar Llàtzer Garcia, la proposta del qual va entusiasmar la companyia. Garcia-Pascual va afegir que "l'hauríem pogut representar l'any passat, però l'anterior ja havíem fet Nit de Reis, i són massa semblants, vam voler deixar passar un estiu i ens vam inclinar per Molt soroll per res".

La depuració del text realitzada per Garcia converteix aquesta posada en escena d'Al vostre gust sobretot en "una història d'amor". El director va explicar que "hem canviat el final, que continua essent feliç", i tampoc faltarà l'humor inherent a la comèdia. Amb relació al repartiment habitual dels Parking, es registra enguany la baixa d'Ariadna Matas i les incorporacions de Vanessa Segura -que també realitza l'ajudantia de direcció- i Muguet Franc. "Sempre va molt bé tenir gent nova", va opinar Pep Garcia-Pascual.