La segona edició dels Concerts a Viladordis, un cicle que s'ha celebrat durant tres dissabtes del mes de juliol, organitzat per la parròquia de Santa Maria de Viladordis, es va cloure dissabte amb un recital del Quartet de Corda Classtet, format per Pau Gomila i Juan Carlos Mansilla (violins), Albert Madero (viola) i Anna Berru-ezo (violoncel), que van oferir un programa amb peces de Mozart, Beethoven i Puccini.

Les actuacions s'han celebrat a la plaça del santuari de la Salut, a l'aire lliure, però en aquesta ocasió la vetllada es va veure afectada per un sobtat temporal de vent que feia impossible que els músics poguessin tocar en bones condicions. Per això, es va decidir traslladar l'escenari dins l'església, on, encara que el públic havia d'estar una mica més estret, van millorar les condicions acústiques.

El llarg recital va rebre forts aplaudiments per part dels més de centenar i mig d'assistents, que els músics van agrair interpretant fora de programa el tango de Carlos Gardel Por una cabeza. L'entrada als concerts era gratuïta, si bé els donatius recollits serviran per pagar els músics i per a la campanya d'obres per renovar les bigues de la teulada de la parròquia de Montserrat a la Balconada, i per a la col·locació de campanes i restauració de la façana nord de la rectoria de Viladordis.