L'adoberia de Cal Granotes acollirà dissabte un nou recital del cicle de música i paraules DePellSensible, aquest cop dedicat al poeta igualadí Joan Llacuna (1905-1974). La posada en escena anirà a càrrec de l'actor Jordi Hervàs i, amb la direcció escènica de Marc Hervàs, oferiran un recull dels poemes més representatius de l'autor, amb el guitarrista Alfred

Artigas. El filòleg i professor Jaume Farrés, gran coneixedor de l'obra del poeta, presentarà l'espectacle.

Joan Llacuna va néixer a la casa familiar del carrer de l'Aragall, l'actual carrer d'Antoni Franch, en una família d'adobers, allunyada de les esferes literàries. Segons explica Jaume Farrés a LletrA (UOC), el valor de la seva obra cal situar-lo en l'esforç d'una colla de poetes, com Rosselló, Espriu, Palau i Fabre, Vinyoli... per consolidar una poètica personal que se situés més enllà del rigor del noucentisme i dels excessos de les avantguardes.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la taquilla de Cal Granotes (Baixada de la Unió, s/n) des d'una hora abans del recital a 8 euros.