Per segon any consecutiu, Manresa celebrarà el cicle musical ignasià 'Sons del Camí', del 28 al 31 de juliol. En total es faran quatre concerts, tres al Parc de la Seu i un al claustre del Museu Comarcal. Es tracta de concerts de música mística, introspectiva i contemplativa. Aquesta iniciativa va néixer l'any passat en el marc del programa cultural 'Manresa 2022' i les Festes de Sant Ignasi. El regidor de Cultura, Joan Calmet, ha destacat que es tracta d'una proposta de música "tranquil·la i contemplativa" que "convida a passar una nit agradable i reflexiva". Els concerts aniran a càrrec de Marc Pulido, Eduard Canimas, Miriam Encinas & Alexandre Guitart i Luis Paniaigua.

Obrirà el cicle el dimarts 28 de juliol Marc Pulido amb una experiència musical basada en el so de les campanes planes d'alta vibració anomenades 'biles', que conviden al silenci i al recolliment. L'endemà, dimecres 29 de juliol, serà el torn del cantautor Eduard Canimas que interpretarà cançons de l'àlbum 'Sagrat Cor'. És un músic gironí amb una llarga trajectòria que passa, en els seus inicis, per formar duet amb Adrià Puntí i posteriorment, als anys als noranta, amb el grup Zitzania.

El dijous 30 de juliol, Miriam Encinas & Alexandre Guitart oferiran una selecció de peces musicals d'origen medieval i de cultures diverses provinents de països com Grècia, Turquia, l'Iran o l'Afganistan. Utilitzaran instruments tradicionals com la dirluba, rabab, baglama, flautes i percussió. Tancarà el cicle Luis Paniaigua el divendres 31 de juliol.