Lo mejor de Pepe Rubianes és un espectacle d'homenatge al desaparegut actor galaicocatalà que, després de fer temporada a Barcelona i atraure 30.000 espectadors, ha sortit de gira i demà (18.30 h) es podrà veure a la sala Els Carlins en el marc de la Festa Major de Manresa. Les entrades costen 10 euros anticipades; 12 euros a taquilla.

Qui ha acceptat el repte d'interpretar l'estimat humorista és Ferran Terraza, un actor veterà però de rostre poc conegut, que ha treballat al cinema ?entre altres films, als de la saga [REC]?, però també en una vintena d'obres de teatre i nombroses sèries de televisió. El director del muntatge basat en textos de Rubianes és Walter Cots, que ha volgut fer un treball actoral per recrear, que no pas imitar, el desaparegut humorista a través del to de veu, la gesticulació, les onomatopeies...

Aquest muntatge ja s'havia d'estrenar a Manresa la passada festa major, però ho van impedir problemes de producció, i per això va començar la temporada a l'Aquitània de Barcelona. La capital del Bages és on més cops va actuar Pepe Rubianes: 23.