Els abonaments del Toc de teatre del Kursaal per al darrer trimes-tre de l'any es posen a la venda avui a les 10 h, al preu de 70 euros. L'adquisició del lot de quatre entrades permetrà veure els espectacles Els veïns de dalt, de Cesc Gay, dels dies 26 i 27 de setembre; Terra baixa, d'Àngel Guimerà, amb Lluís Homar, el 31 d'octubre i l'1 de novembre; Pels pèls, de Paul Portner, amb la surienca Beth en el repartiment, els dies 21 i 22 de novembre; i Tortugues o la desacceleració de les partícules, amb la manresana Alícia Puertas, el 12 i el 13 del mes de desembre.

El Toc es pot adquirir a l'hora esmentada tant a les taquilles del teatre com a través de la pàgina web www.kursaal.cat. Les entrades soles per a cadascuna d'aquestes obres estaran a disposició del públic a partir del dimarts dia 8 de setembre, a les 18 h.

Si es compleixen les previsions, basades en els processos d'emissió dels abonaments de Tocs teatrals anteriors, al llarg del cap de setmana se superaran el miler de vendes. D'aquesta manera, el Kursaal completa una nova operació de taquillatge, després que durant la festa major es posessin a l'abast dels espectadors més de vint-i-quatre mil localitats de mig centenar d'espectacles que es podran veure en els propers mesos al teatre manresà.