L'escenari del Teatre Municipal de Berga obre de nou el teló i a partir d'aquest dissabte acollirà una nova edició de la Mostra de teatre de tardor, que impulsa l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga conjuntament amb entitats teatrals i enguany, amb la Comissió del Centenari de Queralt. El cicle presenta cinc propostes per a tots els públics que s'allargaran fins a mitjan de novembre.

L'Agrupació Teatral La Farsa trencarà el gel aquest cap de setmana amb l'estrena de Burunganda, de Jordi Galceran. Amb una doble funció d'aquesta comèdia esbojarrada (dissabte 22h i diumenge 18 h) esperen fer riure els assistents.

La segona proposta arribarà el 10 i l'11 d'octubre, impulsada per la comissió del Centenari de la Coronació de Queralt: La gent que em veu, interpretada pel berguedà Ivan Otaola i Jordi Sirera. Els beneficis aniran destinats a l'organització dels actes del centenari.

La programació seguirà el 17 d'octubre amb la reposició del reconegut musical Cop de rock, a càrrec de l'Associació Teatre Munt d'Arts, que ja van presentar aquest estiu.