El primer festival de màgia al carrer de Manresa va seduir ahir el públic que durant el matí i la tarda passejava pel centre de la ciutat. Hi participaven una quarantena de mags i al matí els espectacles havien de començar a les 11, però no va ser fins cap al migdia quan els carrers es van anar omplint i tant els curiosos com els qui estaven assabentats del festival s'aturaven davant dels diferents escenaris.

A la Plana de l'Om, al migdia es podia veure un dels trucs de la companyia Set de Màgia en el qual amb el seu estil més còmic, s'empassaven una espasa o intentaven donar vida a un conill de peluix. A Crist Rei també era nombrós el públic davant de l'escenari en què hi havia el Mag Martín, que va "convertir" un bitllet de cinc euros en el qual un nen va fer un dibuix, en un de 50 i després, el bitllet inicial va reaparèixer dins de la capsa d'un rodet de fotografia.

Aquests però, només van ser alguns dels trucs d'aquests mags, en el marc d'un festival en el qual van participar altres mags al llarg de la jornada, que a la tarda encara va congregar més públic que al migdia en els escenaris de la Plana, Crist Rei -on les escales feien de grades per als espectadors- i al primer tram del Passeig.

El festival es va completar amb un taller de màgia per a infants i una gala, a la nit, al teatre Conservatori