Als Gossos, la gira commemorativa del viatge musical que van emprendre fa 22 anys se'ls ha fet petita. Amb 22 concerts d'aniversari en 22 poblacions de la geografia catalana al llarg del 2015, els seguidors del conjunt manresà no n'han tingut prou. Per això, el grup ha decidit allargar "fins al maig o el juny del 2016" la gira Go220s, segons explica Oriol Farré, guitarrista i mànager del grup.

"Al principi de la gira, el públic no estava gaire animat. Després dels primers concerts, però, es va començar a despertar", assegura Farré. En els darrers mesos, els Gossos han omplert tots els auditoris. Segons Farré, gràcies a "la bona resposta de la gent" que ha anat als concerts i al "boca-orella", molts programadors s'han interessat pel projecte. "No sabem si farem 32, 42 o 52 concerts més", indica Farré. El que és segur és que la gira no s'acabarà aquest any.

En la gira Go22os, que es va presentar a la Sala Petita del Kursaal a final del gener d'enguany, el grup ha portat a teatres i sales d'arreu de Catalunya un espectacle que pretén trencar la quarta paret, la línia imaginària que separa l'escenari i els artistes dels espectadors. Farré sosté que aquest format els ha ajudat a establir una relació "més íntima i compartida" amb el públic. "La gent ha estat molt participativa. En molts concerts de la gira, fins i tot algun espectador s'ha animat a pujar a la petita tarima on toquem. Els músics també hem baixat de l'escenari i ens hem barrejat entre el públic", explica.