El Tocats de Lletra estrena dimecres la present edició amb el recital "Bon vent i barca nova" d´homenatge a Ovidi Montllor. Francesc Ribera, Titot, acompanyat al piano de David Martell, posarà veu a pomes i cançons de l´actor i cantautor de la Nova Cançó d´Alcoi traspassat l´any 1995. L´espectacle es durà a terme a la Sala petita del Kursaal a les 21 h.

La funció és gratuïta i es poden recollir les invitacions a les taquilles del Teatre Kursaal fins a una hora abans de l´actuació.

Dijous, 1 d´octubre, continuen els actes amb la presentació del nou llibre de Rafel Nadal "La maledicció dels Palmisano". En aquesta obra, l´autor de "Quan érem feliços" i "Quan en dèiem xampany" canvia d´escenari i ubica l´acció al sud d´Itàlia, a les portes de la Segona Guerra Mundial, per narrar una història conmovedora d´una saga familiar marcada per la força del destí. L´acte tindrà lloc a les 20 h a la Llibreria Parcir (c. Guimerà, 74) i anirà a càrrec del propi autor gironí.

Tot seguit, a les 21.30 h, Nadal serà el protagonista d´un sopar-tertúlia a l´Espai Rubiralta (Muralla Sant Domènec, 14). Els interessats per assistir-hi han de trucar als telèfons 649876116 / 938721961 i el preu és de 20 euros.

La novena edició del Tocats de Lletra, que va ser presentada en roda de premsa el passat 23 de setembre, torna com cada any el mes d´octubre a Manresa. Amb el títol de "Camaleònics" proposa un programa literari amb més de 50 activitats amb l'objectiu de continuar acostant la poesia i la literatura en general a tots els públics.