Fer dialogar el teatre de petit format amb la gastronomia. Aquesta és la proposta que posaran sobre la taula, aquesta nit a partir de les nou, Jordi Ruiz, responsable del restaurant del Kursaal, i el coordinador artístic del projecte, l'actor Albert Ruiz. El preu de l'entrada al maridatge, que inclou tres obres, tres plats i tres vins, i que es farà al Kursaal Espai Gastronòmic, és de 25 euros, amb espai per a 40 comensals.

Els muntatges, tres textos en to de comèdia, tenen una durada de 15 a 20 minuts cadascun. La nit començarà amb l'obra Random Meeting Techologies, de Bárbara Becker, que es maridarà amb un Blanc de Primavera Rovellats i amanida tèbia de rovellons i pernil ibèric. Després, Sor Presa, de Marta Santandreu, que s'acompanyarà amb un vi Merlot Rosat i timbal de brandada amb coulis d'albergínia. La nit acabarà amb l'obra WK, de la companyia GrotesKa Teatre, que es maridarà amb Bru de Tardor i tallata de vedella a la mostassa. I cava i pastís.