El Festival Narciso Yepes d'Andorra presenta avui el concert Corda, piano i clarinet: de Mozart a Milhaud, a càrrec d'un conjunt que porta l'aclaridor nom Els intèrprets de casa. La vetllada tindrà lloc a l'església parroquial d'Ordino a les 12 del migdia.

Un quintet format per Alexandre Arajol i Francesc Planella (violins), Elias Porter (viola), Jordi Claret (violoncel) i Carles Pertegaz (clarinet) interpretarà el Quintet amb clarinet en la major, K 581, de Mozart. Per la seva part, el trio integrat per Alexandre Arajol (violí), Carles Pertegaz (clarinet) i Míriam Manubens (piano) tocaran Suite per a violí, clarinet i piano, op. 157b, de Darius Milhaud, i Trio per a violí, clarinet i piano, de Gian Carlo Menotti. Les entrades tenen un preu de 10 euros.

El certamen es clourà divendres vinent, dia 23 d'octubre (21 h), a l'Auditori Nacional d'Andorra, amb l'actuació de la cantant israeliana Noa. L'artista presentarà el seu darrer treball discogràfic, Love Medicine, el primer àlbum d'estudi que realitza des de fa sis anys. Noa (veu i percussió) estarà acompanyada del guitarrista Gil Dor. Les entrades valen de 20 a 30 euros.