El Museu Comarcal de Manresa iniciarà demà un cicle d'activitats gratuïtes adreçades a la gent gran. Les persones que estiguin interessades a prendre-hi part poden fer una reserva a per a totes les sessions o per a algunes al 93 874 11 55 o bé al correu mjaloy@ajmanresa.cat.

Les activitats inclouen tallers, xerrades i visites, entre d'altres, que se celebraran el darrer dijous de cada mes. Les trobades s'iniciaran a les 11 del matí i, en cada sessió, es farà un recorregut temàtic per les obres exposades, amb la voluntat de posar de manifest quines són les tradicions, els costums, les modes i les creences en cada moment històric.

La sessió inaugural tindrà lloc demà, dijous, dia 29 d'octubre, amb la xerrada El vestit al llarg de la història. Sobre modes, tendències i costura, a càrrec de Montserrat Ribas. El dijous dia 26 de novembre s'impartirà el taller Fer el pessebre: un record familiar de la nostra infantesa, a càrrec de Francesc Villegas. Properament es donaran a conèixer la resta d'activitats que la gent gran de la ciutat podrà gaudir fins al final de curs.