La Diputació de Barcelona reconeixerà dissabte la feina dels boggers i usuaris d'Instagram que han contribuït a donar a conèixer les opcions d'oci i cultura a les comarques on treballa l'ens. L'acte s'inclou en el marc de la campanya de turisme "Obre la porta i descobreix que Barcelona és molt més".

La festa es farà a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona i serà conduïda pel director i presentador del programa GR del Canal 33 /TV3, Marc de las Heras.També hi participarà el diputat adjunt de Turisme, Ramon Riera.

A la trobada on es realitzaran xerrades sobre fotografia amb mòbil, i l'univers Instagram, i on es farà reconeixement als instragramers guanyadors de les trobades organitzades per la Diputació.

La nova campanya de turisme de la institució que pretén incentivar les visites a la demarcació i contribuir a la promoció de destinacions per a molts encara desconegudes però que es volen convertir en un referent en els propers anys.

La iniciativa recull tres submarques turístiques:

- Els Paisatges Barcelona, amb l'Anoia, el Bages, el Moianès i Osona. En base a ciutats com Manresa, Igualada, Moià i Vic i espais naturals comel Montseny, Sant Llorenç del Munt o Montserrat.

- A Pirineus Barcelona, el Berguedà. Amb el Pedraforca i el Cadí com a principals valors.

- La costa Barcelona, amb el Garraf, el Baix Llobregat o el Maresme, servint de nuclis principals.