Antonio Orozco actuarà dissabte, 5 de març a les 21 h, a la Sala Gran Kursaal dins del marc de la gira ´Único´. Les entrades es podran adquirir a partir d´aquest dissabte 14 de novembre a les 11h, a les taquilles del teatre i per internet ( HYPERLINK "http://www.Kursaal.cat" www.Kursaal.cat)

Amb més de 600.000 discs venuts i 9 discs de platí, Antonio Orozco és un dels artistes més reconeguts del panorama estatal. Guanyador del Premi Ondas 2003 al ´Millor Artista en Directe´, va ser nominat en l´edició del 2012 en els Latin GRAMMY® entre els millors compositros del món per la seva cançó ´Estoy hehco de pedacitos de ti´. La seva última producció ´Dos Orillas´ va entrar directament al número 1 de vendes a Espanya, va ser Disc d´or en menys de vint-i-quatre hores i Disc de Platí en un temps rècord de menys de dos setmanes.

Antonio Orozco, que properament publicarà el seu nou disc ´Destino´, vindrà al Kursaal amb un muntatge innovador que mostrarà en tota la dimensió el repertorio del cantautor. Les grans cançons que formen part de la seva discografia, portades a la màxima expressió, amb una posada en escena cuidada fins al més mínim detall. Un projecte artístic totalment diferent per descobrir la faceta musical més propera i íntima d´un dels artistes espanyols més extraordinaris.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet ( HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat). El preu de les entrades és de 35 € (30 € amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).