La Sala Gran del teatre Kursaal de Manresa acollirà aquesta temporada un nou abonament del Toc de Teatre marcat per obres amb repartiments de luxe i alguns dels intèrprets clau de l'escena catalana actual.

Obrirà el Toc el 23 i 24 de desembre la comèdia ´Marits i mullers´ d´Àlex Rigola en la seva adaptació de l´obra de Woody Allen; també hi haurà l´espectacle ´Una giornata particolare´, que aribarà a la capital del Bages els dies 27 i 28 de febrer amb Pablo Derqui i Clara Segura. Els dies 2 i 3 dabril serà el torn del muntatge ´Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano´, encapçalat per Josep Maria Pou. Un dels retorns més sonats serà el de Josep Maria Flotats, que durà al Kursaal el seu nou muntatge, ´Ser-ho o no´, els dies 7 i 8 de maig. El darrer plat fort serà els dies 28 i 29 de maig amb ´Don Joan´, una nova adaptació del clàssic de Molière dirigida per David Selvas i intepretada per Julio Manrique.

Els abonaments es posaran a la venda el dissabte 12 de desembre a partir de les 10 del matí, i les entrades soles dels espectacles del Toc, el dimarts 15 de desembre a les 6 de la tarda a les taquilles i a la pàgina web del Kursaal. El preu dels abonament serà de 95€. Cada obra per separat tindrà un preu de 25€, excepte ´Sócrates´ i ´Don Joan´, que costaran 28€.