Tots ells han passat en un moment o altre pel Kursaal, però és difícil reunir en poc temps una plèi-ade de primeres figures de l'escena catalana com la que aplegarà en els mesos d'hivern i primavera l'equipament del Passeig Pere III al Toc de Teatre del primer semestre de l'any vinent. El Sòcrates interpretat per Josep Maria Pou, la nova proposta de Josep Maria Flotats al Lliure, el duet integrat per Clara Segura i Pablo Derqui a Una giornatta particolare, el Don Joan que liderarà Julio Manrique al TNC la propera primavera i l'imponent èxit coral de Marits i mullers, basada en una peça de Woody Allen, són els cinc llaminers reclams les entrades per als quals es posaran a la venda a partir del dia 12 de desembre.

El primer as del repòquer serà Marits i mullers, encara en cartell a la sala La Villarroel de Barcelona, que prorrogarà fins després de les festes l'èxit assolit fins el moment. Àlex Rigola dirigeix Andreu Benito, Mònica Glaenzel, Sandra Monclús, Joan Carreras, Lluís Villanueva i Mar Ulldemolins en el que és l'adaptació teatral del guió de la pel·lícula Husbands and Wives (1992), que va escriure Woody Allen i va interpretar ell mateix juntament amb Mia Farrow.

El muntatge és un fidel reflex del sempre inestable, un pèl tortuós i en tot moment còmic punt de vista del director novaiorqués sobre les relacions entre homes i dones. L'arrencada de la història és l'estupefacció que causa en una parella l'anunci de separació d'uns amics a qui creien molt ben avinguts. La notícia provoca que tot comenci a trontollar, amb aquella ironia existencial tan característica de Woody Allen.