Per a Puig-reig, els Giovinetto són els autèntics vencedors de l'Oh Happy Day. Ahir, l'endemà de la gran final, el municipi es va abocar en la festa per celebrar la popularitat que han aconseguit en el programa televisiu. Després dels nervis i de les emocions de dissabte a la nit, els habitants del nucli, que s'han convertit en autèntics incondicionals del grup, van voler aprofitar la ressaca de l'endemà per digerir amb calma la trepidant aventura en què s'han submergit els dotze joves en els darrers mesos.

Familiars, companys de classe, de l'escola de música, veïns... Gent de Puig-reig. Era el públic que va assistir ahir al vespre a la festa organitzada per rebre els Giovinetto al gimnàs de l'institut del municipi del baix Berguedà. L'interior va quedar petit, ja que hi van assistir unes 300 persones. A la recta final de la celebració, tot el públic que volia celebrar la flamant popularitat dels dotze joves del grup coral va tenir l'oportunitat de fer preguntes. Llavors ho van confirmar. Giovinetto té molta corda per estona i el grup continuarà actuant més enllà del programa de televisió que els ha donat a conèixer arreu del país. Un punt que no era clar, fins que ahir ho van confirmar, perquè aquests joves de Puig-reig van crear el cor expressament per participar en el concurs de Televisió de Catalunya.

Mariona Puig, una de les integrants del grup, responia al dubte: "ens ha catapultat, però ara comença una nova etapa més enllà de la televisió. Volem seguir junts i tenim ganes d'actuar". Els dotze joves van explicar l'aprenentatge adquirit des que van entrar al programa, rodejats de professionals reconeguts del món de la música. I, sobretot, reconeixien que volen continuar perquè l'experiència els ha unit. "Abans érem amics, però ara som germans" confessava Marc Font, que és el director del grup coral.